Tarife si comisioane TransferGo

TransferGOTransferGo este un serviciu de transfer bancar (disponibil in 32 de tari) lansat in 2012 cu sediul central in Londra, Marea Britanie. In 2013 TransferGo a primit licenta pentru plati si transferuri de valuta in toate tarile din Spatiul Economic European.

 

Cum functioneaza TransferGO

Prin TransferGo banii sunt transferati direct in contul dumneavoastra bancar, taxa este fixa, fara conditii si comisioane ascunse. Banii trimisi ajung in urmatoarea zi lucratoare.

 

  • Primul pas pentru a trimite bani este sa va conectati la sistem. Inregistarea este gratuita si dureaza doar cateva secunde.
  • In cel de-al doilea pas se realizeaza un transfer local, se transfera banii din contul bancar local in contul bancar TransferGo in moneda tarii din care face transferul.
  • Pasul trei consta in transferarea propriu-zisa a sumei de bani in contul bancar al destinatarului.  (banii vor fi transferati in 24h)

 

De exemplu, sa zicem ca doriti sa trimiteti 300 € din Spania in Romania. Dumneavoastra veti depune cei 400 € prin contul detinut de TransferGo din Spania printr-un transfer local, la nivelul tarii. 

Din contul TransferGo din Romania, ei vor timite echivalentul sumei dumneavoastra in RON (in exemplul nostru este vorba despre 1754.28 RON ) catre destinatarul dumneavoastra din Romania - acest lucru se intampla tot printr-un transfer local.

Astfel, nu se realizeaza un transfer international intre cele doua tari, ci unul local. Durata tranzactiei este 1 zi lucratoare si comisionul este de 0.99 € . Convenabil nu?

 

Iata o comparatie cu cele mai cunoscute companii de transfer de valuta, comparatia este pentru 500 de lire sterline.

 

exemplu comisioane

 


Calculator Comisioane TransferGO

Pentru calcularea exacta a sumei primite sau a comisionului va rugam sa folositi urmatorul formular.
Selectati tara din care se trimite suma, in urmatorul pas introduceti suma si sectati tara in care doriti sa transferati suma de bani apoi apasati "Calculeaza comision TransferGo"


Selectati tara din care se transfera suma *

Curs valutar la zi

BCR
BRD
Banca Transilvania
Alpha Bank
OTP Bank

Social